Sök
Stäng denna sökruta.

Turkish-getups

Morgonpass. Gjorde turkish-getups med Magnus. Några säger att det är världens bästa magövning. Jag säger att det är en bra helkroppsövning. Även om man kör den med en helt vanlig kettlebell eller hantel. 

Förutom uppvärmning så rev vi bland annat av fyra varv av
– 2*10 enhandssving med kettlebell + 2*5 turkish get-ups.
– 6 tunga axelpress med stång + 10 rodd.

Lägg på några knees to elbows så var min lycka gjord. Eller så var jag mest bara trött.

(Obs. Filmen har inget med dagens pass att göra, förutom att även jag gjorde turkish get ups.)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Turkish-getups

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *