Sök
Stäng denna sökruta.

Ironmanmusik

138 dagar kvar till Ironman Brazil. Sprang idag. Till den här listan, jag var less på alla mina listor och drog på en jag aldrig lyssnat på. Blev rätt bra. Men roligast var i somras då ni hjälpte mig med Norseman listan

Varje långpass och hela vägen till tävlingen lyssnade jag på den. Skrattade, tog i lite extra och tänkte på personen som lagt in den. Så nu undrar jag så allra snällast om du kan dela med dig. Din bästa löplåt. Låten som kommer ta oss i mål under Ironman i sommar. Den som tar dig ut på långpasset i regnet. Som får dig att ta i det lilla extra under intervallpasset. Eller en bra liggalåt. Eller varför inte någon sambalåt till mig.

Kommentera här (motivera gärna) eller klicka HÄR och för in låten direkt så skapar vi årets Ironmanlista. Untz! Untz! Untz! Nu kör vi. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ironmanmusik

 1. Marathon – Alina Devecerski (la in den)
  För att låten handlar om att kötta, kriga och bara köra på! ÖSA! och för att hon säger åt en att lyfta upp blicken, varje gång jag lyssnar på den här och är trött får jag automatiskt bättre hållning!

  1. GRYM! Tack.
   Sprang vårruset till “Du måste flytta på dig..” Funkade perfekt för det loppet 🙂
   Den här var bättre…

 2. The Gambler med Kenny Rogers! För att jag blir så jäkla glad när jag hör den och för att den handlar om livet!!

 3. Tjenare. Funderar på dina tankar kring musik på tävling: kör du med mp3-spelare under ett IM? Både på cykel och löpning? Hur fungerar det för dig och är det “säkert” att köra med musik när man har en massa medtävlande?

  Jag tränar nästan alltid med musik och på marathon brukar jag köra med en liten mp3spelare. Jag cyklar dock aldrig med musik “for safety reasons”.

  Hur gör du i tranistion med musikspelaren isf?

  Många frågor i ett, hoppas att du har tid/lust att svara.

  Tack för en bra blogg!

  .S

  1. Hej,
   Man får inte ha musik under en Ironman. Varken på cykel eller under löpningen.
   Men jag löptränar helst med musik även om jag ofta slår av när jag är i skogen. Där tycker jag det räcker med vargarna, fåglarna och mina andetag.

   Under lopp har jag ibland haft musik men oftast inte. Tycker det är irriterande med tävlande som inte hör när man hojtar åt dom att hålla höger 😉
   Eller att en ambulans behöver köra förbi …
   Lycka till med livet, träningen och musiken.

 4. Sjukt bra initiativ! Jag som precis höll på att leta med lampa och lyckta efter bra spellistor till min ironmanträning!

 5. Hej!
  Så du fick en plats på IM Brazil 😉 hur bar du dig åt, när jag kollade på det fulltecknat väldigt tidigt 🙁 . Ha det roligt där, du kommer säkert träffa sköna människor i en fin miljö… och det blir aldrig särkilt varmt i södra brasilien 😉

  Jag kan bara träna till hårdrock (typ Ozzy och Iron Maiden… den sistnämnda har en massa långa låtar som passar bra till löpning) men det kanske blir väl nischat….

  Ha det bra och lycka till med dina mål 2013…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *