Bra cirkelpass!

Söndagspasset blev en mix av vänner, vikter och mjölksyra. Efter uppvärmning körde vi en cirkel med övningar under 20 minuter. 

6 marklyft. 2*6 hantelryck. 8 knees-to-bar. Hopprep (30 double-under eller 90 vanliga). 15 kettlebellssvingar.

Avslutade med en magcirkel. I orange ser ni Marie som gör båten med en viktskiva som hon för från sida till sida, till höger Lisa i en planka. Anders vrider en skivstång från sida till sida 16 gånger. Helena ligger på en bänk och går upp i skulderstående och sedan ner med benen med kontroll. Jag gör sidoplankan. Två varv.

Älskar träna cirkelträning. Crossfit. Kalla det vad du vill men man använder sin tid effektivt. Jag gillar! Och kan man göra det med ett skönt gäng vänner. Dubbelgilla!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *