Sök
Stäng denna sökruta.

Ibland är det bara att göra …

Sängen var varm. Kroppen var trött men jag tog mig upp. Och som alltid var det värt det. Första simpasset 2013 blev typ så här. 

Bilden är från Playitas, dit ett gäng triathleter åker imorgon. Jag tar tåget till jobbet, och kommer få jobba rätt hårt för att inte känna mig avundsjuk …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ibland är det bara att göra …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *