Sök
Stäng denna sökruta.

Fredagsfys

Fredagsfys med Magnus, Lisa och Anders. Uppvärmning, rörlighet, teknikövning med lätta vikter och sedan en huvudserie med 6 djupa, tunga benböj och 50 step-up med en 5-kilosvikt. Fyra varv. 

Lisa gör benböj och Anders gör step-up i bakgrunden. 

Avslutade med fyra set av 6* Finnen. En håller i fötterna på den andra. Först 2*6 stycken där vi föll hela vägen ner och tog emot oss med armarna och sedan 2*6 stycken där vi kontrollerat gick upp och ner.

På med löparskorna och ut. Sprang 12 kilometer. Inte helt oberörd i benen …

Bra väder och bra sällskap. Inget att klaga på förutom min kondition. Jag, Lisa och Magnus

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Fredagsfys

 1. Shit vilka roliga pass ni kör, AVIS! Vem är det som hittar på alla upplägg, Magnus? Jag härmar så mkt jag kan men har inte tillgång till samma utrustning som ni :-(. Tack för all inspiration och tips på upplägg, övningar mm.
  /Helena V

  1. Det är Magnus som sätter ihop våra styrkepass. Och ja, det är galet roligt. Trodde aldrig jag kunde älska styrketräning så här mycket… Men kombinationen av teknik, rörlighet och cirklar med styrka där man behåller både tekniken och flåset genom hela passet gör mig genomlycklig 🙂

   Och tack för att du kommenterar, jag känner rätt ofta … hur intressant är det att läsa om mina träningar? Men om du får inspiration så känner jag att det är värt det! Så tack!

   1. Jag läser alla dina inlägg! När du berättar om styrketräningsprogram eller plan för ett simpass tar jag en skärmdump och analyserar och väljer ut det som passar mig och som känns utmanande. Det är så jag får inspiration och idéer till min roliga träning. Nu saknar jag tyvärr både personlig coach och ett välutrustat gym 🙁 men det fungerar bra iaf :-).
    Inspirera och tipsa vidare!!
    /Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *