5 Comments

 1. Helena
  31 December, 2012 @ 14:31

  Åh. Gråter lite här hemma. Fina ord och fina bilder…och jag ser mer fram emot 2013 nu än vad jag gjorde för 10 minuter sen, och ändå höll jag på att gå upp i limningen redan då. TACK för alla kloka ord under året – ser fram emot att följa dig under nästa! STOR KRAM! <3

  Reply

 2. Jörgen
  31 December, 2012 @ 16:15

  Du är en väldigt stor inspirationskälla för mig Sofie och jag hoppas ditt 2013 blir lika bra som mitt kommer bli. 😉

  Gott nytt år!

  Reply

 3. Jennie
  31 December, 2012 @ 21:44

  Hej Sofie!
  Äntligen klickade jag in hit och läste mer ordentligt. Ser dig längst ner på “bloggar om träning” menyn när jag läser om Saras Träningsglädje. Vilken härlig blogg, precis vad jag behöver!! Ska ge mig in i trithlon-svängen väldigt seriöst och har Ironman i sikte 2015. Kanske 2014 om jag vågar 🙂
  Gott nytt år! och vi ses absolut igen!

  Reply

 4. Nadja
  1 January, 2013 @ 04:00

  Sofie, godmorgon och god fortsättning på ett ett nytt år, ett nytt äventyr, ett lass med skratt och sjukt mycket kärlek i alla dess former. Så mycket positiv effekt som du är för så många, hoppas jag att du får mångfaldt tillbaka. Så tack själv Soffi!

  Reply

 5. Lillian
  2 January, 2013 @ 10:35

  Vilken rolig sammanfattning. Och jag ska absolut skriva ner mina mål!
  Skrev själv en årssammanfattning igår och det var riktigt roligt. Det slog mig att jag lyckats med en hel del under året och att jag även fotograferat mer än jag trodde. För 2013 tar vi nya tag och når nya höjder!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *