4 Comments

 1. Helena
  1 April, 2012 @ 21:42

  Behöver inte ta med datorn
  Internet fungerade inte en enda gång när jag var där. 🙁
  Du får vara IRL istället 🙂

  Reply

  • Sofie
   1 April, 2012 @ 21:56

   Tack för tipset. Gillar idéen med att endast vara IRL, men för att kunna åka så måste jag kunna jobba en del, men det är såååå värt det ändå. Internet fungerade helt perfekt när vi var där i höstas så jag orkar inte bekymra mig innan det är ett faktum…

   Reply

 2. Jonna
  2 April, 2012 @ 18:37

  Du får inte glömma en väska som står på Arlanda, den väger ungerfär 70kg och har sugrör som sticker ut och står fragile. 🙂

  Reply

 3. Annika
  3 April, 2012 @ 07:33

  Skavsårsplåster?
  Energi i någon form om du har känslig mage, jag vänjer lätt in min mage att klara vissa saker under dubbelpass osv, bryter jag det och kör någon slags spansk energi blir det inte kul 😉 Men din mage känns hård som sten och klarar väl det mesta!

  Ha så jäkla kul Sofie så härjar jag om outdoor-FM så fort du är hemma!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *