Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolucka 7

Idag hälsade vi på jogg.se. Vad gör man lämpligtvis då? Tar en lunchlöprunda såklart. 6,5 kilometer galet fin löpning.

Bad dom ge sina bästa vinterlöpningstips till er.

Så från joggarna till er. Krister, Niklas och Jonas bästa vinterlöpningstips.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lanttolucka 7

  1. Kan man uppdatera sitt bästa vintertips?

    I så fall tycker jag “Använd linser i stället för glasögon” är mitt bästa 🙂

  2. Hej!

    Ville bara tacka igen för dagens spinningpass – och för en inspirerande blogg, det glömde jag ju att säga på plats. Drömmen att själv stå på startlinjen tillsammans med en massa andra dedikerande människor runt sig bara växer… Kanske 2014?

    Ha det gott!!

    MVH, Nybörjarn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *