Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolucka 6

Vi har knappt några tavlor hemma. Kan inte enas om vilka vi ska ha så det blir istället noll, inga, nada. Men vi har en. Taget under en resa i det enda land jag kan tänka mig flytta till om det inte vore för en sak. Det ligger jädrans långt bort. 

Nya Zeeland! När vår lill-tjej var ett halvår åkte vi runt några månader. Vilket magiskt land. Det fanns skidåkning, sol och bad i samma område. Det fanns berg och sjöar. Vandring, paddling och äventyr. Det var trevliga människor. I could go on and on. Men det är för långt bort för att jag ska trivas där forever. Foto: Hans Berggren. 

Ok. Ett annat land än det du bor i. Vilket blir det? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lanttolucka 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *