Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolucka 3

Fick en luckönskning av LG Skoog (galet rolig blogg, läs här!) Vad ska jag behålla/fortsätta prioritera 2013?

Behålla: Min familj. Mina vänner. Min tyska älskare. Min triathlonpassion. Cykelbenen och den starka bålen. Bra matrutiner. Glädjen! Bland mycket annat.

Prioritera: Om vi pratar träning så ska ska jag prioritera löpningen och simningen för att det inte bara gör att Lanttosisters gör bra ifrån sig under Amfibiemannen och ÖtillÖ utan också ger mig snabbare Ironmantider eftersom jag kan plocka mycket tid på löpningen.

Än du rå? Vad tänker du behålla och prioritera 2013? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *