Lanttolucka 2

Idag var det dags för mitt första riktiga cykelpass. En hel sal med sköna människor, nu var det upp till mig att leverera det där passet som levt i mitt huvud sedan 18 augusti. 

Var mer nervös för det här än för att ställa mig på startlinjen till Kalmar Ironman och pratade med syster Lisa att det är är en härlig känsla när man gör något för första gången. Jag gör inte speciellt många saker för första gången sedan jag blev vuxen, men känslan är nästan alltid härlig. Härlig när man väl är igång, och härlig efteråt. Och när man gör något för första gången så växer man lite, och ibland leder det till att man tar en annan väg i livet. Jag lever efter mottot “om du står och väljer mellan två vägar – ta den du inte gått innan. Alltid lär man sig något nytt.” Jag har inga planer på att leda cykelklasser varje vecka, det är inte dit min energi ska gå just nu. Men det här var riktigt roligt.

Vi trampade över Ölandsbron, det var race på Alvaret med spurtpriser från 2XU och segade oss runt de sista 8 milen på fastlandet innan vi gick i mål för dagen. Jag hade galet roligt och fick in ett gäng tusenlappar till Läkare utan gränser. (redovisar hur mycket efter Göteborgsklassen). Hoppas min cykelglädje sken igenom och att alla fick ett bra träningspass.

Tack för att vi fick vara på Sportlife Östermalm, tack för spurtpriser från 2XU och återigen tack till Jessica som hjälpte mig mixa bästa musiken. Nu laddar jag om och längtar till nästa pass. Lördag 8 december på Elexia Sisjön i Göteborg

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

4 reaktioner på ”Lanttolucka 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *