Sök
Stäng denna sökruta.

Bra bok!

Har en ny favoritbok när det gäller triathlon! Power, Speed, Endurance av Brian Mac Kenzie. Tvärtom alla andra amerikanska böcker där jag ser ett fint omslag och öppnar boken för att mötas av en miljard blahahahaaa-blahaaaa-tecken så är det här ett enligt mig rätt tråkigt omslag men med ett intressant innehåll. 

Över 400 sidor med allt från löpskoleövningar, simövningar, cykelinställningar, styrka till hur man masserar sig själv med bollar och rullar. Det bara fortsätter och fortsätter. Har inte hunnit läsa den ännu, men några snabba nedslag gör att jag sätter upp den här boken som bästa triathlonbok just nu!

Allt från enkla övningar som benböj utan vikt till Muscle-up som jag än så länge bara drömmer om att klara av … 

Program. Program. Program. Nästan så det är för mycket att välja mellan … 

Ett helt kapitel om hur du tar hand om stela muskler.

Boken rekommenderas helt enkelt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bra bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *