Sök
Stäng denna sökruta.

Vad vill du öppna för lucka i Lanttokalendern?

Lanttolife, vad händer? Har du slutat blogga? Träna? 
– Nej, nej, nej, jag har hundra inlägg i huvudet och rör fortfarande på mig. Men, för det finns ett men, jag jobbar galet mycket just nu.

Är väldigt glad över att jag verkligen tycker om mitt jobb, annars skulle jag må dåligt nu. Det är mycket men det är roligt. Vi bygger nya Fitness. Behåller den bra träningen, kosten och de enligt mig sunda värderingarna men kliver också ut från gymmet ibland. Det blir mer mode, personlig utveckling, lite mer skönhet och några nya experter som tittar in men roligast av allt för min del är att jag får bygga om formen på tidningen från grunden. And Im loving it!

Men som med allt kreativt arbete så vet jag att när den kommer ut kring jul så kommer det inte vara stora hyllningskören som väntar, det kommer med största sannolikhet vara många negativa ord också. Det brukar tyvärr vara de som hörs högst.

Men tillbaka till bloggen. Min plan är att rycka upp mig till 1:a december. Inspirerad av Träningsglädje (Sara har en kalender med 24 träningsdagar, gå med här) så håller jag håller på och knåpar ihop min egen julkalender och undrar nu vad ni vill att jag ska fylla på med/ta bort i Lanttolifes julkalender? Öppnar en Lanttolucka varje dag. Finns det något ni undrar om triathlon, min träning, fallskärmshoppning, familjeliv eller något annat?

En lucka = ett inlägg. Här är några ämnen jag samlat ihop från andra kalendrar och från mig själv, vad ska jag ta bort och fylla på med? 

* Mina favoritintervaller.
* Mina bästa stretchar för att bli rörligare i bröstryggen (bra för både simmare och kontorsmänniskor)
* Person som jag beundrar.
* Bloggarna jag läser.
* Berätta om ett av mina favoritfotografier.
* Favoritplagg.
* Favoritlåtar.
* Vad finns i min väska.
* Staden som jag bor i.
* Framtidsdrömmar.
* Någon som jag saknar.
* Favoritböcker.
* Hur var jag när jag var liten.
* En perfekt dag enligt mig.
* En plats jag absolut vill besöka innan jag dör.
* Berätta om en vän som bor långt bort.
* Vad jag önskar mig i julklapp.
* Något som jag är beroende av.
* Bästa julminne.
* Fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden.
* Mitt bästa simpass.

Vad ska jag ta bort och fylla på med? Har jag någon kunskap som du vill ha ut ur mitt huvud? På lördag kör jag igång!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

OUTDOORMÄSSA I TYSKLAND

Har varit på outdoormässa i Tyskland. Kikat på nyheter inför vår-sommar 2019 tillsammans med Uteredaktionen. Det var över 900 utställare på mässan,

Läs mer »

HAUTE ROUTE

Har gått upp och åkt ner. Gått upp och åkt ner. Har gått upp och åkt ner. I en veckas tid. Haute

Läs mer »

0 reaktioner på ”Vad vill du öppna för lucka i Lanttokalendern?

   1. Åh jag vet inte riktigt. Vad har du planerat tills 2013? Vilka lopp ska du göra? Hur lägger du upp din träning? Har du tips? Jag ska göra mina första ironman i Kalmar nästa år!

  1. Haha, ja men vänta. Ge mig en kvart så har jag skrivit ihop det.
   (Ska fundera på vilka bitar jag faktiskt kan ge i ett inlägg som någon faktiskt orkar läsa … Men det står med som en lucka nu.)

 1. Vad du skall behålla/fortsätta prioritera 2013.
  5 coola/sköna/roliga citat
  5 snyggaste skivomslag
  3 uslaste filmerna
  favoritgodis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *