Vinterlöpning

För tre år sedan trodde jag att när det är vinter så slutar man springa eller så springer man på löpband. Jag HATAR löpband. Efter två kilometer vill jag kliva av och gråta en skvätt.

Sedan insåg jag att det inte är något problem att springa ute på vintern. Det är ta mig tusan sjukt härligt bara man har rätt utrustning.

Vinterlöpning, underbart med rätt kläder och bra sällskap!

Idag sprang jag i mössa och vantar från Nike, underställ/sport-bh Nike Pro Combat, jacka från Craft. Underställskalsonger från Craft, strumpor från Smartwool, tajts från 2XY, skor från Inov8. I princip samma prylar som jag skrev om här.

Jesper på väg ner.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ISTÄLLET FÖR IRONMAN

Jag gjorde slut med Ironman häromdagen (läs mer här!) och fick flera meddelanden om att triathlon är mycket större än Ironman och

Läs mer »

SKIDA MED UTE 2023

Skida med Ute. 28-30 januari. Instruktörer är Anna Olsson, Johan Olsson, Sanna Peterson Hallberg och jag. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i

Läs mer »

0 reaktioner på ”Vinterlöpning

  1. Nice!

    Körde 12 km löpband, iförd endast kortbrallor. Radion på i bakgrunden. Hjärnan bortkopplad. Inte tänka, bara trampa… tjump, tjump tjump…. Ljudet av löpbandet och jag i min egen löparbubbla. Inga som helst intryck utifrån, det ger vila för själen och arbete för kroppen. Skönt i en stressad vardag.

  2. Härligt! Då vet jag hur jag ska göra på vintern 😉 Och lägga de extra tusentals kronorna som skulle gått till gymkort på en ny cykel istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *