Sök
Stäng denna sökruta.

Vad mäter du allt mot?

Lappland. Snöknarr under skorna. Krispig luft. Hemma. Bastu. Blodpalt. Rejäla människor. Här i trakten finns allt som jag mäter mitt liv mot.

Som att 2,5 kilometer för alltid är “lassaspåret”. En brant backe mäts alltid mot “femman” upp mot Dundret. 12 mil är Gällivare-Kiruna. Ett maraton är som att springa från Gällivare till Skaulo. Och så vidare …

In Sweden we call it a kick. Sparktävling.

En bra sak med att träna med sin syster är att hon mäter allt i samma sträckor som mig. Så när hon frågade om den och den backen under Norseman var lättare eller tyngre än “femman” så kunde jag svara och hon förstod. Kan vara bra i och med att vi anmält oss och drömmer om en plats på Ö till Ö 2013.

Vilka sträckor mäter du i?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

0 reaktioner på ”Vad mäter du allt mot?

  1. Fantastiska bilder! Vinterlöpning kan vara härligt! Alla årstiderna harsin charm, på sommaren kan man längta efter knarriga snöiga vägar och vintersol i ansiktet, på vintern längtar man till shorts och en underbar sommarmorgon.
    Vilken inspirerade blogg du har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *