Sök
Stäng denna sökruta.

Socialspinning

Igår körde jag mitt Ironmancykelpass. 90 minuter med film från IronmanKalmarbanan. Jag var bra mycket mer nervös inför det här passet än jag var när jag stod på startlinjen till Kalmar.

Jag har som mål att köra den här klassen en gång i Stockholm och en gång i Göteborg (8 eller 9 dec) innan jul. Men jag ville testa den live minst en gång innan så jag drog ihop ett gäng som jag gillar och som jag vet kan ge bra feedback. Allt från triathleter, jobbarkompisar, barndomsvänner, vanliga vänner till bra instruktörer.

Och vilket gäng vi var! När jag satt där framme så blev jag nästan lite blödig. Syster Lisa jämförde det med att det var lite som min möhippa. Jag känner alla, men det fanns ingen annan som kände alla. En hel sal fylld med människor jag verkligen gillar.

Jag hade skrivit ett litet häfte med “Rules and regulations” där det bland annat stod att man fick prata hur mycket man vill efter banan. Man fick langa och byta utrustning med varandra. Lite social spinning sådär.

IronmanAlex, Jeanette, Jörgen, Rickard, Lena, Micke, Stefan och Magnus.

Närmast är Mikael Kaulanen som jag känt nästan hela mitt liv. Sist vi cyklade ihop var 1997. Då gick vi på ett spinningpass i Borlänge, och som vi svettades! Igår konstaterade vi att vi är i bättre form idag än vi var då. Skön känsla.

Bakom honom skymtar man hans fru. Grymmaste Lena. Hon har gått igång på cykling, och jag har en väldigt stark känsla att hennes pass är bra. Riktigt bra. Lena gör ingenting halvdant!

Rickard i förgrunden, fokuserade cyklister i bakgrunden.

Det var vänner med många Ironman och det var lika många vänner som aldrig gjort en. Eller någonsin tänker göra en. Men vi tog oss in i mål tillsammans.

Finn tar ledningen. Beatrice, Björn, Nadja, Yvonne, Anders och Lisa hänger på.

Hur gick det då? Tekniken strulade lite. Rundgång på headset och jag lyckades inte tajma filmen och musiken helt perfekt. Det finns filmklipp jag känner att jag kan korta ner. Men tack vare Jeanette som hjälpte mig med projekor och pepp (det är vi på bilden) och Jessica som jag tvingat hjälpa mig med att mixa musiken så tycker jag det blev ett bra pass. Tusen, tusen tack för hjälpen!

Nu ska jag bygga om Ironmancykelpasset lite, se till att det blir precis som jag vill ha det sedan kör vi! Alla är välkomna. Datum kommer snart!

Efter cyklingen sprang några, några styrketränade och andra (jag) åt pizza. Sedan laddade vi om för Oktoberfest hos Anders och Lisa. Även där ett skönt gäng med människor jag verkligen gillar.

Grym lördag i fantastiskt sällskap helt enkelt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Socialspinning

    1. Haha, härligt 🙂
      Men det är i Göteborg den 8 eller 9 december… Tänkte passa på när jag ändå är där och jobbar – Fitnessfestival! Återkommer med Stockholmsdatum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *