Sök
Stäng denna sökruta.

25 timmar om dygnet, tack!

Kära tomten, en timme till varje dygn skulle sitta fint. Det finns ju så mycket roligt man vill göra … Tack på förhand.

Överst yogaklass på planeringsstadiet och filmen är en liten snutt från en cykelklass jag filar det sista på. Jag har slutat gråta över Mixmeister och bett om hjälp med att mixa musiken av grymmaste Jessica … Jag säger bara fi f*n vilken grym klass det kommer bli!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”25 timmar om dygnet, tack!

  1. Oh shit! Den klassen skulle jag sjukt gärna vilja vara med på!!! Du får komma ner på turné till oss i Malmö!

    Och jag är minsann med i din film. Typ en nanosekund! Sitter i rondellen med blå tröja och plåtar (vid 2.04in i filmen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *