Sök
Stäng denna sökruta.

Cykla och yoga på lördag!

På lördag så har en vän ett cykelevent, Joy of Cycling. Tre cykelklasser, en föreläsning och så kommer jag att hålla den avslutande yogan. En timme där vi sträcker ut och stärker upp. Mitt mål är att alla ska gå ut med liiiite större lungor och en riktigt skön känsla i kroppen. 

Vi sträcker ut och jobbar igenom hela kroppen, med lite extra fokus på ben, höfter och bröstrygg. Det finns några platser kvar på eventet och man kan anmäla sig till hela dagen eller enstaka klasser.

Bilden är från Portugal, jag kan tyvärr inte lova sandstrand, men jag ska försöka efterlikna känslan av att promenera hem med sand mellan tårna och den sköna känslan av att ha en stark men trött kropp som jag hade när vi tog bilderna i fredags.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Cykla och yoga på lördag!

  1. Hej Sofie!
    Jag samlar på mig massor av information av dina styrke pass, Tack! 🙂
    Jag kommer ihåg att du skrev om olika träningsresor (och vem som ordnar dem) någon gång förra vintern/våren. Jag hittar inte det inlägget. Skulle du kunna linka till det?
    Har börjat planera vintern 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *