En drömdag i Portugal.

Nu när jag berättat att vi inte har sol och high-life hela dagarna så kan jag berätta att jag haft några riktiga drömdagar. Det här är sinnebilden och just nu mitt verkliga liv en vecka:
06:45 Vaknar av mig själv.
07:00 Tar mig ner till meditationen med Cecilia.
07:30 Hänger kvar på yogan. Skrattar och sträcker ut.
08:30 Frukost.
09:00 Möte med redaktionen. Går igenom nya webben (kolla här!) och planerar 2013.
11:00 Coachtimme med Cecilia ute på plankan.
12:00 Lunch på “eat all you can sushi-stället”
13:00 Sitter på internetcafe med redaktionen. Beställer in kaffe efter kaffe. Glass efter glass.
17:30 Löp eller crossfit-pass.
19:00 Middag och sedan har vi satt oss och jobbat lite till med ett glas rödvin i handen. Eller varit på en föreläsning.
22:00 Släckt lampan. (Jag vet, galet tidigt men SOM VI SOVIT den här veckan. Det är fullständigt LJUVLIGT att vakna av sig själv full av energi!) 

På väg tillbaka till hotellet efter ett intervallpass med Peppe och Torgeby. 

Yoga med Johanna. Hon är så jäkla skön! På något magiskt vis så guidar hon helt respektlöst in alla i de mest sjuka ställningar. (Och då tänker jag inte på ställningen på bilden utan att man helt plötsligt står uppochner på händerna med ett ben upp och det andra åt något helt annat håll…)

Men jag får väl också erkänna att en vecka räcker. Åtminstone utan la familia. Ser fram emot att vakna hemma på söndag, kramas och göra scones med M och E.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En drömdag i Portugal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *