Sök
Stäng denna sökruta.

Tjurruset – min vardagsrunda!

Ett av årets roligaste lopp var i lördags. Tjurruset. Jag hade en nummerlapp men så gick jag cykelutbildning istället. Tur för mig att det var i mina trakter. Backen som filmen inleds med är min intervallbacke.

Brukar springa fem kilometers spåret och avsluta med några vändor upp på kullen om jag har krafter kvar. Framförallt inför Norseman så var det min intervallbacke …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tjurruset – min vardagsrunda!

  1. Visst är det ett fint 5 kms spår? Jag brukar kombinera det med spåret (det som inte är upplyst) bakom Akers friskola som också är upp/ner/upp/ner/upp/ner 🙂
    Jättekul att Tjurruset hittade hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *