Sök
Stäng denna sökruta.

Sofie coachar Sofie

Idag har jag funderat över vad jag skulle säga åt mig själv om jag coachade mig själv. Om Sofie och Sofie tog en fika, vad skulle jag råda mig själv till? 

Det bubblar inom mig. Om jag hade obegränsat med pengar, vad skulle jag göra då? Vad skulle jag förändra? Hur vill jag leva mitt liv? Vad ger mig energi? Vad vill jag ha mer av i mitt liv? Vad stjäl energi?

Det har säkert något med att Cecilia tittade förbi redaktionen, och sedan tog jag en speed-date med Sara. Två människor som utan tvekan ger energi. Att hinna träffa människor som dom, det vill jag ha mer av i mitt liv. Att vara kreativ och tänka om och tänka nytt. Det vill jag göra mer. Jag gillar när det rör på sig! Framåt. Uppåt. Frifall.

Men jag konstaterar också att jag är väldigt nöjd med mitt liv, precis som det är. Här och nu. Andetag för andetag. Kombinationen av tacksamhet för det jag har och drömmar framåt är i balans.

Lite för få timmar på varje dygn bara, det är tråkigt att prioritera bort saker man (också) gärna gjort. Men det gäller att välja ut det som är viktigt. Viktigt för mig.

Tror jag tar en kopp kaffe till med den där Sofie, hon ställer bra frågor. Hörs på ett tag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sofie coachar Sofie

  1. Det låter sunt! Jag tror det är bra att tillåta sig själv att stanna upp lite och tänka över vad man vill och helst prioriterar. Det är så lätt till att man bara kör på med alla sina måsten, eller som man tror är måsten. Det är säkert bra att ta en fika med sig själv ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *