Sök
Stäng denna sökruta.

Cykelutbildning

En hel helg i cykelsalen. Ingen risk att man blir uttråkad. I brist på bilder så visar jag den här filmen från dagen. Snart kan jag trampa i takt och allt.

Men på allvar, TACK för all musikinspiration. Jag har skapat en lista med alla tips, fyll gärna om du kommer på några fler favoriter. Jag instruerade två låtar för första gången i mitt liv och det gav mersmak. Trots att jag valt en backlåt till min raksträcka.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Cykelutbildning

  1. Jag vill, som deltagare med måååånga pass i ryggsäcken, sätta ett litet varningstecken på Swedish House Mafia. Må vara att den allmänna åsikten är att “deltagarna går igång på SHM”, men det har också lett till att fanimig ALLA spinningledare har dem på sina pass. Om man älskar dem, javisst, men kanske då en annan låt än de mest sönderspelade?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *