Sök
Stäng denna sökruta.

HJÄLP! Musik till spinning?

Till helgen ska jag gå en cykelinstruktörsutbildning, När jag läser igenom papprena så ser jag helt plötsligt att jag ska ha med mig en låt för att köra backe och en låt att köra på platten. 

Enkelt tänkte jag. Men nej, huvudet är tomt.

Så berätta, vad är er favoritlåt för att cykla backe och på platten? Snälla, snälla, snälla, schyssta. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”HJÄLP! Musik till spinning?

 1. The Whitest Boy Alive – Burning, En riktigt jäkla bra låt att köra på platten, lätt att följa med i och man vill bara gasa på och låta fötterna gå runt, runt, runt…grym för rak sträckor!

 2. Kolla på The Whites Boy Alive – Burning. Det är en riktigt grymt bra låt för raksträckor! Man vill verkligen ge järnet när man lyssnar på den 🙂

 3. Jag är väldigt svag för Greyhound med Swedish house maffia; tycker den är grym
  Annars är Paranoid med Black Sabbath en favorit, eller varför inte He’s a pirate med någon bra remix, ex. Captain H

  Kan det vara något?

 4. Familjen har gjort en riktigt bra remix på Tove Styrkes Million pieces…bra backe och bra tips! Den har jag använt.
  Kan säga att deltagare går i gång på Greyhound men även Antidote med Swedish House Mafia.
  Raksträcka: TV on the radios Wolf like me (den går ner i tempo under en period i låten och sen kan man bara ösa på sista minuten). Teddybears Cobrastyle är tre minuters raksträckeglädje 🙂
  Ett tips är att ta en låt som du verkligen gillar, testcykla den i huvudet och se om det är en backe eller raksträcka. Vill du bolla låtar så hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *