Sök
Stäng denna sökruta.

Vårdar min löpglädje ömt

En mil löpning. Lera. Mjölksyra. Tunga ben. Årets sämsta tid (vi pratar om dryga timmen) Men det skiter jag i. Jag gillar lera. Och jag vårdar min löpglädje ömt.

Sambon följde med, efter tvekan. Först stod han en lång stund och tittade ut och sa dystert “det regnar …”

Det där med dåligt väder har jag slutat bry mig om. Om jag har en timme över till träning då är det den timmen som gäller. Tvekar jag så försvinner den. Barn ska kramas. Det ska lagas mat. Nattas. Jobba. Och när jag fick plats till Norseman förra året så blev det en grej, att lära sig älska dåligt väder för det förbereder mig bäst till tävling! Riktigt skitväder är det bästa, då känner jag mig riktigt tuff. (Eller dum i huvudet, det ligger väldigt nära varandra …) 

Ps. Jag har jordens träningsvärk, efter det här passet. Klicka på länken så hittar du film på två grymma benövningar!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Vårdar min löpglädje ömt

 1. Å, jag älskar också skitväder, men jag vill visa upp hur grym jag är! Det roligaste är astidiga morgnar i stan, när folk står och huttrar vid busshållplatsen med axlarna uppe vid öronen och ser riktigt sura ut. Så kommer jag skuttande med musik i öronen och ett leende på läpparna. Helst på vägen hem , med magnesium på händerna och tightsen och gummigolvsfläckar i fejset, svettfläckar på hela toppen så det riktigt syns att man har gristränat!
  Fattar dom inte att dom håller sig varma om dom går till nästa busshållplats?

  1. Bra fråga, jag ska leta upp mina favoriter och berätta. Sprang häromdagen och då hade jag på ganska exakt det här:
   https://lanttolife.se/2011/11/basta-vinterloparkladerna/
   Bara skorna som var nya för i år (och dom ser du här ovanför 🙂
   Älskar min Nike ProCombat underställströja och mina lite varmare 2xu-tights. Om det blåser lite eller regnar drar jag på en tunn, tunn överdragsjacka, helst med dragkedja under armarna. En tunn mössa och eventuellt tunna löparhandskar. Ut och njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *