Sök
Stäng denna sökruta.

Häjhäjmagen!

Oh happy days! Har lite smått börjat träna med Magnus igen. Förra passet gjorde att jag kände mig som Zeb Macahan i tre dagar (vi kan kalla det passet häjhäj ben eller benböj-thruster-burpees inkl. hopp över häck).

Dagens pass får gå under namnet häjhäj magen. Det här var en del av det.
Tre varv av:
* 5 Knees to elbow.
* 10 Plankan med diagonallyft.
* 15 Fällkniv med vikt.
* 20 Båten med vikt.
* 20 Renegade row.

Två minuters vila mellan varje varv. Enjoy! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *