Sök
Stäng denna sökruta.

#15: Silhuette

Simning. Frukost. Shopping med släkt (springa-fort-tights till 8-åringen och skit-stor-väckarklocka åt 5-åringen) löptur med Anders, tjärade lite garagetak, trädgårdsfix, middag och film. Bra dag! 

Träningsvärken från gårdagens pass har börjat komma krypande, kan inte ta djupa andetag utan att det gör lite ont … Det passet rekommenderas som en rejäl genomkörare för bålen. Kanske i slutet av ett styrkepass?

Slängde ihop en film från simcoach Daniels genomgång av teknikövningarna imorse. Inget jag är stolt över, men det är bra övningar och om jag ska vänta på att tid för att klippa ihop en bra film ska uppenbara sig så lär jag vänta länge…

Här är en liten film när jag simmar. All feedback är välkommen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *