#12: Solnedgång

Dagens fotoutmaning: Solnedgång. Det fick bli den här solnedgången. En av de mysigaste stunderna på dagen, då jag läser för M och E. När de somnat så smyger jag in och släcker lampan och stoppar om dom lite extra. 

Varje kväll sparkar de av sig täcket igen. Direkt. Och varje gång tänker jag på hur otroligt glad jag är att dom finns. De här märkliga, för mig väldigt märkvärdiga små människorna. Och rätt ofta tänker jag på att deras hud ser nästan onaturligt mjuk och perfekt ut.

Godnatt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *