2013. What to do?

Funderar fram och tillbaka vad 2013 ska innehålla. Är anmäld till Kalmar, men mer då? Gillar verkligen upplägget Gourmettriathleterna haft de senaste åren. En Ironman på något ställe vi vill besöka eller någon tävling som vi går igång på. Och Kalmar i augusti. 

Är lite sugen på den här… City to summit. En Ironmandistans med 2850 höjdmeter på cykeln och 2700 höjdmeter under löpningen. Startar i Edinburgh och avslutas på Ben Nevis. Det ser ut att innehålla saker jag går igång på. En bra tävling att värma upp säsongen med. Berg (som jag inte är bra på men tycker mycket om…) betyder bra träning så benen kan säga BOOOOM och bli superstarka till augusti…

Eller Ironman Brasilien. Där finns några små hinder, bland annat att platserna sålde slut på typ 20 minuter i maj … Sedan har vi Ö till Ö. Och den här som gror i bakhuvudet.

Jag känner inte att jag har bråttom, men vet att träningslusten inte riktigt kommer infinna sig innan jag tryckt “ANMÄL”. Men september är softarmånad, så jag fortsätter njuta av att inte ha några träningspass inbokade.

Vad är din plan 2013? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”2013. What to do?

 1. Vad trevligt med City to Summit! Jag har sneglat på den men inte tänkt så allvarligt på det förrän nu när jag såg det igen.
  Hoppas på Norseman i första hand, ev Bergen om de ska köra nästa år.

 2. Kanske något där man inte behöver frysa så mycket 😉 ?
  http://www.hellfirevents.com/
  “With record 43 Degree Celsius heat in the shade in August, this triathlon is not only extreme because of the rough and demanding terrain, but the heat exhaustion factor multiplying its difficulty.”

  1. Det vore intressant om det inte var så att jag har konstaterat att jag HATAR att tävla i värme. Det var upp emot 40 grader och ingen skugga att finna under Ironman Nice förra året. Inte min grej. Köld kan man klä på sig mot, men värme… tack, men nej tack.
   Ska omfokusera den dagen jag åker till Ironman Hawaii 🙂

 3. Är inte anmäld till Kalmar och orkar inte träna för svart t-shirt i Norseman så jag håller mig nog till den plan jag hade redan tidgare i år: 2013=terräng. Lamm, HÅEC, Icebug24, Bamm. Måste bara hitta lagkompis till tre av dem först….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *