Sök
Stäng denna sökruta.

#10: Barndomsminne

Dagens fotoutmaning: Barndomsminne. Imorgon blir det blått. Blå jeans, blå träningsskor, blå himmel, blå pool, blå?

Man kan undra om Lanttolife helt har slutat träna? Känns nästan så. Det är nästan så. Fast idag körde jag rörlighet med redaktionen och testade simma med masters i hemmapoolen två minuter bort. Saknade HA-gänget men det var skönt att röra på sig. (Läs sinnessjukt jättejobbigt att komma igång …)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

0 reaktioner på ”#10: Barndomsminne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *