Sök
Stäng denna sökruta.

#9: Någon jag älskar

Dagens fotoutmaning: Någon jag älskar. Det självklara är min familj. Det lika självklara är mina vänner. Igår gifte sig två av mina bästa vänner. Och eftersom vi höll på till långt efter midnatt så får de bilderna kliva in i min fotoutmaning. 

Så underbart. Ett frosseri i känslor och kramar. Vi var ungefär 100 personer, och jag räknar minst 80 till mina vänner. Vissa ser jag ofta, andra har jag inte sett på länge. Helt underbart. Bröllopsparet kan jag prata om i dagar, veckor, förmodligen år. Älskar dom bägge två! Och de hade ordnat så vi fick njuta av vackraste utsikten, god mat, och valt  grymmaste toastmastrarna som satte stämningen och fart på festen.

Vackraste, bästa och skönaste bruden rockar loss vid två-tiden på natten.

Här ska jag ta en bild på längsta männen på festen (1.90-2.00 meter) och coolaste Tessan. Och vad händer, det är klart att på den där sekunden jag ska ta bilden så dansar den nygifta mannen med sin brutna rygg in i bild och sedan Hämä och Åsa. Det var längesedan jag skrattade så mycket. Att få festa fram till på morgonen med vänner man älskar. Sjukt kul!

Och det är längesedan jag längtade efter väldigt mjuka kläder, tysta röster, en soffa, en film och pizza som jag gjort idag. Men istället åkte jag med barnen och var med på en nyinvigning av badhuset, med äventyrsbana i poolen. Det innehöll INGENTING av det där jag längtade efter idag. Men det innehöll personer jag också älskar. Klart värt!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

0 reaktioner på ”#9: Någon jag älskar

  1. Fint! Bröllop är magiskt och underbart. En ynnest att få dela känslorna med vänner och familj, och att ha fina vänner som sluter upp! jag gillar din fotoutmaning! – kanske hakar jag på i oktober. Jag tror det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *