Search
Close this search box.

Klockan 05.00

20120804-201908.jpg

Nu går jag och lägger mig. Klockan står på 02.20 och 03.00 ska vi vara vid incheckningen.

Här kan man följa mig. Startnummer 272.
20120804-202015.jpg
Någon undrade över cut-off times. Här är dom. Jag inser att det kan bli tight, men jag kan inte annat än göra mitt bästa.
Bästa supportergänget har lovat lägga ut uppdateringar under dagen, så skriv en kommentar så hojtar dom den till mig…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Klockan 05.00

 1. Tummen är fastspikad i hårt läge. Du är grym och fantastiskt stark och har en vilja som kommer ta dig simmandes, cyklandes och springandes genom Norseman, så det är bara att köra på nu! Heja dig!!

 2. Du är tuff och stark. Heja på! Varje tramptag tar dig närmare nästa växling.
  Heja, heja!!
  Kör hårt!
  Helén

 3. å nej !!!
  Bandwidth Limit Exceeded 🙁 , detta som var dagens höjdpunkt… gah !!
  några rapporter kanske??

  Hejja hejja sofie !! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *