Sök
Stäng denna sökruta.

Imorgon

Imorgon rullar vi mot Eidfjord. Och på fredag 09.00 tänker jag simma i den här fjorden. På söndag är det dags för själva tävlingen.

Idag skickar jag Fitness nummer nio till tryckeriet, kramar familjen och packar. Och packar. Och packar.

Allt från sommarkläder till vinterkläder. Vädret kan växla från högsommar till vinter på några timmar. Ett år fick bara en person avsluta uppe på toppen för det kom in en snöstorm. Vad som än händer på söndag så är jag övertygad om att det kommer bli en dag jag kommer att minnas resten av mitt liv.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Norseman film 2014

Ett lopp jag aldrig kommer att glömma. En dag att komma ihåg resten av mitt liv är Norseman 2012. Att stå där

Läs mer »

En grå dag

Vaknade imorse och kände mig grå. Låg. Inte lust med något. Hela mitt liv kändes trist. Trist. Trist. Meningslöst. Ingen inspiration till att

Läs mer »

Norseman enligt min Garmin

Häromdagen ville jag slänga min Garmin310XT. Långt bort. Eller bara ner på marken och stampa på den. Hårt. Helst med mina Icebugs

Läs mer »

0 reaktioner på ”Imorgon

  1. Du är imponerande. Jag har ju kommit upp i den åldern när det är dags att fundera på barn, gifter mig ju också snart. Och ibland tänker jag: Barn då är det slut med det roliga bli jympa på Friskis och Zumba. Men så tänker jag på dig och inser att man bestämmer faktiskt själv hur det blir.
    Jag tycker att du är en fantastiskt förebild!

    1. Tusen, tusen tack för din kommentar. Den gjorde min dag. Och nej, det roliga tar inte slut när man får barn. Livet blir bara ännu lite bättre. Man får bara se till att skaffa dom med rätt person. En som också vill göra roliga saker så man kan göra dom ihop, eller ha förståelse när den andra drar iväg någon dag. Man växer inte fysiskt ihop bara för att små nya bästisar flyttar in.
      Lycka till med bröllopet och träningen!

  2. Häftigt! Jag rös när jag såg trailer för Norseman. Vilken grym upplevelse du kommer att få vara med om. Du kommer att ta dig igen den galant. Massor med lyckatill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *