Löppass med cheferna

Det här är inte mina chefer, det här är Magnus som springer bland kor på Öland för några dagar sedan, men jag gillar bilden väldigt mycket. Jag sprang med Magnus och Mats imorse. Fotograf: Hans Berggren. 

Cirka 8 kilometer härlig löpning för att kroppen ska komma ihåg att den är en tränande kropp med fart i sig. Vi avslutade med att hoppa i från bryggan vid Alviks strand, och simma några meter. Droppande gick jag sedan upp till jobbet och duschade.

Tog en kopp kaffe och pratade sista veckan upplägg med Magnus. Energi och träning. Återkommer till det imorgon.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Löppass med cheferna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *