Search
Close this search box.

My day, en bra dag!

Förutom datorn så har det här passerat mina ögon idag. 
1. Min dotter konstaterade att man ser berget Dundret var man än är … Jepp. And I’m loving it! 2. Det är spirande grönt, löven är utslagna men små och sådär overkligt vackert gröna som de är precis när de håller på att vecklas ut. 3. Lekt vid älven med barnen. Kastat i pinnar från en sida bron och kollat på andra sidan när de kommer ut. Kastat sten i vattnet och försökt få till största plumset. 4. Fikat. I norrland fikar man. Mycket. 5. Jag glömmer det mellan gångerna, men SPELA ALDRIG MEMORY mot barn. Du är f*cking chanslös. 6. Cirkus i stan. Har sett imponerande akrobater, elefanter och motorcyklar. Ätit sockervadd och njutit av att höra barn som gurglar av skratt åt en rätt tråkig clown.

Imorgon är det tre mil terräng som gäller. Wish me luck. Jag har inte sprungit så långt sedan Lidingöloppet

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *