Sök
Stäng denna sökruta.

CrossFit Endurance Trainer! Yey.

Dag två på CrossFit Endurance kursen. Mer löpteknik och många timmars föreläsning och diskussion hur man programmerar (lägger upp träningen) för de som håller på med konditionsidrotter.


En bra övning med hopprep. Hoppa på stället och öva på att ha en bra hållning och dra upp hälen rakt mot rumpan, fall sedan lite framåt och fortsätt dra upp…

En annan övning där man håller varandras axlar, tar man för långa steg så sparkar man på personen bakom… 

En hel tomtearme som övar på att springa med metronom. Tror det här är med 94 inställt.


Jag, Anna, Yasmin och Susanne. 

Det är inte varje dag man får ett diplom. Funderar på om det ska få hänga i garaget bredvid mina plaketter från Kalmar eller om det ska in i en pärm.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”CrossFit Endurance Trainer! Yey.

    1. Det var samma övningar. Magnus kör mycket enligt POSE-metoden, vilket Crossfit Endurance också gör. Enda skillnaden för min del var att på den här kursen pratade vi om hur man lär ut övningarna också.
      Nu är det där med att göra dom regelbundet också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *