Sök
Stäng denna sökruta.

Lapplands långlopp

Jag drabbades av hemlängtan för ett tag sedan. Ungefär när jag hade tryckt boka så ringde min pappa och sa att den 16:e så är det Niliterrängen. Lapplands långlopp. I pappas hemby. 

Byn där jag tillbringat så många dagar, månader, år när jag var liten. Byn där farmor och farfar bodde. Inser att det bara är att springa. 3 mil terräng. Ser fram emot det med lite skräckblandad förtjusning. Det är i längdskidåkarnas paradis. Alla har helt vansinnig kondition. Sämsta tjej förra året kom i mål efter 2.36. SÄMSTA! Jag förstår redan innan start att jag med största sannolikhet kommer in sist. Men vad gör väl det? Jag ska få springa i mina barndoms skogar! (Här finns info som pdf) 

Foto: Oskar Enback Junkka. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lapplands långlopp

  1. När jag var som surast på Lidingöloppets trängsel förra året hittade jag den tävlingen och tänkte att den vore kul att springa och granterat mindre trängsel. Men det var ingen i familjen som tyckte det var en bra idé… 🙂 Det ser underbart ut och jag skulle vara ca en timme sämre än sämsta tjej!

  2. Hej!

    Roligt att du passar på att springa i Nilivaara Sofie! Jag ska vara med, men det blir “bara” 10km för min del…:) Förberedelserna inför loppet är i full gång och anmälningarna trillar in!

    Malin, som inte gillar trängsel: Du är välkommen upp! Om inte i år så nästa, du kommer inte att bli besviken! Fin terräng och gott om plats… (men det blir lite trängre för varje år :-p )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *