Sök
Stäng denna sökruta.

Midnattspinning

Enligt tradition så höll Thomas midnattspinning första kvällen i Åre. En timme där det känns som man är på nattklubb. Helt genomsvettig lämnar man salen och har ett stort leende och känslan i kroppen är precis som om jag har tokdansat i en timme. 

Och givetvis så rusade vi fram och tog en idolbild med Thomas efteråt. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Midnattspinning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *