Sök
Stäng denna sökruta.

På topp! I Åre.

Workout Åre. En magisk helg. För min del var det här tredje gången och bättre än någonsin. Sveriges bästa instruktörer. Inne och ute. Jag säger bara boka in 24–26 maj 2013! 

Idag hängde jag med gruppen som skulle upp på Åreskutan.

Mot toppen. Mer gång än löpning när det var som brantast.

Annie höll koll på gruppen tillsammans med Magnus (med gul t-shirt i bakgrunden). Jag fick äran att vara hjälpledare och kom på mig själv med att ha saknat det. Det ÄR roligt att peppa människor att utmana sig själv. Det var bland annat två höjdrädda som tog sig upp steg för steg. Ibland kröp vi upp för klipporna, men vi gjorde det! DE är de coolaste på den här turen!

Här trivs jag!

Nerför var det bara att luta kroppen och lyfta fötterna. Löjligt roligt! Här springer Anna nerför. Hon fyllde på med energi inför nästa veckas maraton genom en topptur. 

Känns overkligt att jag var här i morse. 

En snabb bildkavalkad från min helg:  

Hela instruktörsgänget. Magiskt bra gäng. 

Två favoriter. På samma plats. Nästan för bra för att vara sant. Magnus och Andreas. 

Mattias Reck pratade om konditionsidrott från motionär till elit. Kvällen innan lovade han att även om jag inte skulle komma ihåg något från föreläsningen så skulle jag komma ihåg hur han skrev på tavlan likt Kurt Olsson. Och ja, det kommer jag ihåg.

Men jag kommer också ihåg att han cyklat Vätternrundan på 6.51.45. Och att “fatmax” där kroppen tar energin från fett är väldigt olika från person till person. För en otränad person räcker det med att gå, men för en vältränad person så krävs det att man tar i. Och triathlon är en tävling i fatmax. Och att man kan träna upp hjärtat på några veckor, men det tar år att träna musklerna grenspecifikt. Det var en bra föreläsning så långt jag hann lyssna innan jag var tvungen att smita iväg för att hinna med på toppturen.

Triggerpoint med Seth. 

Träningspass med Andreas. Ungefär 173 fler personer med på det här passet än det jag hoppas vi får till på måndag.

Pulslöpning i lördags med Magnus.

Mountainbike. Kan man vara olycklig på väg ner i en lerig backe med spirande gräs på sidorna? Inte jag i alla fall!

Sofy njuter. 

Yinyoga med favoriten Johanna. 

En grym helg med bästa kollegorna. Nu går vi in i “hell-week”. Två deadlines och flytt av hela redaktionen. Addera en bortrest sambo och bästa ungarna. Bring it on säger jag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

0 reaktioner på ”På topp! I Åre.

  1. Om det är något jag kan hjälpa med under veckan så säg! Underbart att ha dig med på toppen! Bring on the mountain säger jag !

  2. Åhh vad jag längtar tillbaka när jag ser de underbara bilderna! Underbar helg & roligt att snicksnacka lite 🙂

    Och härligt Vårruset såg ut! Soligt & fint mot vädret vi Marathon-galningar förväntas få i morgon…

    Trevlig helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *