Sök
Stäng denna sökruta.

Jag hatar dig, Magnus

Ja, så känns det när Magnus står där och skrattar och det känns som det är omöjligt att göra en till armhävning, och du har 15 kvar innan du får byta till jägarvila …

Idag blev det miss i hans kalender så jag och syster yster var dubbelbokade en halvtimme. Jag försökte få gå tillbaka till jobbet men nej, vi skulle visst träna ihop. 

Så varsågod. Ett spypass:

1. En gör 20 armhävningar medan den andra står i jägarvila så länge som det tar att göra 20 armhävningar. Fem varv utan vila.

2. En gör 50 benböj medan den andra står i plankan. Fem varv utan vila. (Kolla systers grymma axlar…) 

3. En gör 10 burpees, den andra svingar en kettlebell så länge det tar att göra de där TIO burpeesarna. Fem varv utan vila.

Så, bara att köra. Kommentera och berätta hur det kändes. Hörs på en halvtimme då …

Tack Lisa och Magnus för ett hysteriskt jobbigt lunchpass. Hade aldrig tagit ut mig så, utan er två!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Jag hatar dig, Magnus

 1. Oh! Tyckte det lät kul, gillar enformiga pass. Är villig och ta tillbaka precis allt jag sagt efter att jag testat på det dock 🙂

 2. Haha…känner igen det där med att Magnus ler och man tänker att det halvt omöjligt. Igår var det tydligen framsida lår och rumpa som skulle få sig en omgång och det var visserligen jobbigt och jag var skakig i benen, men känslan i benen under eftermiddagen och idag…hello du galna träningsvärk 🙂 Nu ska de här benen bara instruera fyra spinningpass innan det är vila! Sen kanske ska jag ge mig på ovanstående mördarpass 🙂

  1. Lycka till med spinningpassen, jag kan säga att jag är GLAD att jag inte behöver hålla några pass de närmaste dagarna. Var på yoga idag och var tvungen att avbryta “glödposition” för att benen skakade så…

   1. Men det är ju en skön känsla ändå. Gå på en och annan föreläsning mellan alla härliga pass i Åre så slutar benen snart att skaka! Själv har jag genomfört två pass och de har gjort ont, två kvar… Jag gillar när deltagarna skrattar åt en för att man går som en anka 😉

  1. Nu längtar jag upp! Tänk att få springa upp för skutan med två favoriter. Kan inte bli annat än bra. Något jag borde packa? Skotips?

 3. Körde första passet på länge med honom i tisdags, dock “bara” löpteknik, men jag är ju så grymt olöptränad nu så att springa fram och tillbaka i nästan en timme räckte, helt död efteråt. Men sååå glad, för fick beröm för fin teknik, yay för att jag lärt mig något. Han körde dessutom helt slut på mig för att han skulle kunna kolla tekniken även när jag blev trött, såg bra ut då också. Så mer peppad att fortsätta springa har jag mao aldrig varit!
  Men ert pass skulle jag seriöst dö av att testa tror jag, haha. Blir fan slut bara av att titta! Hoppas ni har det bra i Åre, nästa år ska jag banne mig åka dit jag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *