Sök
Stäng denna sökruta.

Hitta tillbaka!

Den här veckan har handlat om att hitta tillbaka. Slutet på april och början på maj har varit lite seg ur träningsperspektiv. Mars var gudomligt bra. Alltså tittar jag tillbaka på vad jag gjorde annorlunda i mars. 

1. Var frisk! (In med massor av vitaminer i form av bra mat. Ät något litet efter varje träningspass. Och sluta slicka på räckena när jag åker kommunalt.)
2. Prioritera träningen. In i kalendern och se till att den blir av! (Även rörligheten/yogan.)
3. Massage en-två gånger i månaden.
4. Se till att få +-8 timmars sömn varje natt.
5. Skratta mycket.

Nu är jag på gång så det pirrar i kroppen. Idag startade jag dagen med simning med skönaste gänget. Avslutade med idealhundring (Simma 100 meter. Första 50 meterna ska vara långsammare än de nästföljande)

Hem och hängde med barnen. Städade lite (kalas imorgon) och sedan ville inte de vara med mig så de drog till kompisar. Jag sprang fem kilometer, cyklade 2 mil och sprang en vända till. Middag med släkten. Lysande lördag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *