Sök
Stäng denna sökruta.

Närvaro är bra skit!

Två cykelturer. Samma cykel men olika sällskap. Först en tur med skönaste ungarna och sedan en med skönaste triathleterna.

Dagens ledord var närvaro. Först njutning med barnen. Härligt att cykla och inte ha bråttom någonstans. Att hinna småprata huruvida jag cyklade mitt allra snabbaste när Elis gjorde det. Stanna till och blåsa på några maskrosor som redan blommat ut. Och bromsa in och prata med en av Miras kompisar utan att det spelar någon roll om det tar en minut eller tio.

Sedan total närvaro när jag försökte hänga på triathleterna ovan. Njöt av vinden som luktade sommar, fåglarna som pratade med varandra och mjölksyran som började bubbla i benen när jag trampade. Men också där, ingen tid att passa. Vi stannade till och pratade med några Roslagsvårenfunktionärer som bjöd på korv. Rekordmånga deltagare. Rekordbra anordnat. Rekordbra väder, var ord som landade i mina öron.

Närvaro är bra skit. Helg som vardag!

(och nej, tyvärr är inte total närvaro min vardag, men det är något jag strävar efter…)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Närvaro är bra skit!

  1. Äh ibland kan man vara bland molnen under en vardag- men helgen blir längre när man är närvarande då :). Jag körde inte långt ifrån dig igår- mkt cyklister där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *