Sök
Stäng denna sökruta.

De där innersta musklerna …


Tack, tack, tack för alla kommentarer på mitt inlägg om La Familia. Jag kanske ska börja barnblogga ändå 😉
Fast jag tror det är som när hårdrocksband släpper en ballad och den blir en succé. Det är kontrasten som gör det…

Så jag fortsätter träna, leva, skratta och kramas. Lanttolife är just, Sofie Lanttos liv! Lunchträningen på Elis födelsedag bestod av en jädra massa bålträning. Och det kändes fint. För fem år sedan existerade knappt mina magmuskler. Jag vägde närmare 100 kilo. Då hade det varit förenat med livsfara att försöka sig på övningen ovan. Nu tappar jag tekniken ibland, men jag fixar övningen. Den tog där den skulle och var riktigt kul!

Värmde upp magen med med ett gäng övningar och två handdukar – som fick mig att tänka på Jeanette. Klicka här för hennes tvättlappsprogram. Men nu var det Magnus som hjälpte mig att hitta kontakten med de där musklerna i ens innersta som är så himla viktiga. Viktiga vad du än tänker göra av ditt liv.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”De där innersta musklerna …

  1. Haha!! De där tvättlapparna lär hänga med länge! 🙂 Du är så grym Sofie! Snart ska vi ut och rasta våra älsklingar! Vi hörs om det SNARAST tycker jag!!
    Haft grymt kul här i Borås – vi borde göra såna här helger med våra troll! Fantastiskt roligt!
    Stor kram till dig bästa Sofie!!

  2. Jag tycker det vore kul med lite barnblogg. För kontrasten mot andra bloggar där det handlar om bara barn och att de gjorde si och så. Nu är det ditt liv o din blott, som för övrigt är inspirerande, men om jag får önska så tycker jag det är kul med ett familjeperspektiv. Vi är ju många med familj o jobb o alltihopa o att läsa hur andra löser träningen är inspirerande. Om jag får önska en grej till så vore det lite tankar om kost. Blir inga av mina önskningar verklighet är jag glad ändå, bloggen peppar mig som det är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *