Sök
Stäng denna sökruta.

Ibland kommer livet emellan

20120514-212329.jpg


Allt var packat och klart. Det skulle cyklas med Silva och Calle ikväll. Såg fram emot det. Men det körde ihop sig så jag fick natta barn istället.

Tråkigt att missa ett roligt träningspass. Men på riktigt så tycker jag det är viktigt att inte få ångest eller gräma sig över ett missat pass. Det finns viktigare saker i livet. Om jag skulle må dåligt över missade pass skulle jag må j*vligt dåligt. Ofta. Men jag är glad över de som blir av istället.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ibland kommer livet emellan

  1. Jag har varit riktigt bra på att gräma mig över pass som inte blir av. Men sen jag läste om ditt tvärtom tänk har jag försökt tänka just tvärtom istället. Det är ju bra på riktigt med alla pass som blir av. Precis som du säger, saker kommer emellan ibland och det är inte mycket att göra. Satt på akuten med storebror häromkvällen och vad spelade missade löpningen för roll då?

  2. Sofie – är en läsare med krav (tydligen!). Vi efterlyser en video på ett rullande löpsteg. Alla undervisar så jäkla olika och ingen av de 4 jag frågade idag har koll – mer än att “ja det försöker man ju få till”. Litar på dig! Sedan kan du gärna lägga in hur du tänker och när du ska ta en backe! Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *