Sök
Stäng denna sökruta.

Idolbilder

Om man inte kan få nog av SPIFs duathlon i Brottby eller snygga cyklar för den delen så kan man gå in här och kolla in Hans bilder. 

Jag tvingade Hans att ge dom till mig, för jag tänker att om jag varit typ han på bilden ovan eller nedan så hade jag velat se den …

Jag och min tysk svänger in för att växla över till löpningen. Är löjligt nöjd med min cykel, sådär så att om jag köpt en ny i år så hade jag köpt exakt samma. Tänk om jag kunde köpa ett par löparben som jag var lika nöjd med …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *