Sök
Stäng denna sökruta.

Ett berg, då är det bara att bestiga!

Kvällslöpning. Ett berg kom i min väg, då är det bara att bestiga. Bra Norsemanträning. Tränar sällan på kvällen, men idag fick det bli så. Finast var de fem rådjuren som helt plötsligt stod där på min stig. 

De ser så roliga ut när de först står förstenade och ser ut att tänka “om jag står såhär, då ser hon mig nog inte …” Sedan skuttade de iväg med lätta steg. Så där lätta steg som jag drömmer om att ha.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ett berg, då är det bara att bestiga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *