5 Comments

 1. Therese
  10 April, 2012 @ 17:18

  Hej!

  Fick länkar av Vilma till dina race reports från Kalmar och Nice, och jag ville bara säga att jag blev så himla inspirerad av att läsa! Shit alltså, du är grym!

  Jag ska själv göra min första Ironman i Kalmar i augusti, och fram till i höstas hade jag aldrig suttit på en racer eller crawlat. Men nu behärskar jag simningen hjälpligt, och cyklingen är typ det roligaste jag vet. Återstår bara att foga ihop det nya med det jag kan, nämligen löpningen. Jag ser fram emot augusti med skräckblandad förtjusning. Ena stunden är jag lycklig och träningssugen som bara den, nästa sekund fattar jag inte vad jag håller på med och funderar på att emigrera nånstans där folk inte känner mig och inte vet att jag snackat vida omkring de senaste månaderna om att jojjomen, en Ironwoman, det ska jag bli! 😉

  Vad är dina bästa tips för en nybörjartriathlet som ändå är van vid långa tävlingar i andra discipliner, och mycket mängdträning? Vad är det viktigaste i mitt läge just nu? Jag tänker att jag ska försöka få så mkt mängd och distans som kroppen orkar med till en början, både på cykel och i löpningen. Och när det gäller simningen så ska jag ut på öppet vatten så fort det blir lite mer sommar än vinter ute. Men jag funderar på om jag kanske borde vända mig till en professionell tränare? Anlita en coach? Jag har en klubb där jag förmodligen kan få en del tips och råd, men i mitt läge kanske inte det räcker?

  Reply

 2. annika
  10 April, 2012 @ 17:35

  Åhhh älskade Playitas!!!! fota MASSSOR och lova att ta minst en hoppbild när ni bestiger bergen (utan cykel!).

  Heja dig Sofie!!

  Reply

 3. Vilma
  10 April, 2012 @ 17:47

  Precis så där känner jag när jag och kära sambon är ute och cyklar – riktigt frustrerande att vara “sämst” hela tiden! Och så blir jag arg för att han aldrig lyckas cykla tillräckligt långsamt uppför backarna 😉

  Reply

 4. Jörgen
  10 April, 2012 @ 19:34

  Bra jobbat Sofie.
  Jag som är en jättestor klump är nästan alltid sämst, men det är inspirerande.

  Train hard, fight easy!!! 😉

  Reply

 5. Mattias Persson
  11 April, 2012 @ 21:57

  Jag tyckte det va kul att du följde med! Det va starkt gjort!
  Å du va inte sämst för du körde hela rundan vilket vissa stora starka killar inte gjorde!
  Så sträck på dig och beröm dig själv!
  /Mattias

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.