Sök
Stäng denna sökruta.

Heja heja duathlon

Den där känslan innan start. Det går nästan att ta på den. Här står drygt 80 stycken och väntar på att årets första duathlon ska starta. 5 kilometer löpning, 2 mil cykel och 2,5 kilometer löpning på det. SCT arrangerade. Nästa söndag är det dags igen. Släpp allt och kom till Brottby! (Aktarej, klickar du så öppnas en pdf) 

Fem kilometer löpning väntar.

Jag var där för att heja. Och äta picknick. Det gjorde jag bra måste jag få säga. Fast jag hoppas magbacillen är borta så jag får ta på finhjulen och tävla nästa helg.

Bästa Ida var snabbaste tjej ut, och ledde fram till sista cykelsträckan. 

Grymmaste Erika susade förbi. 

Jeanette skrattade in ett personbästa på sin italienare. 

Anders på väg in i mål. 

Här finns fler bilder från tävlingen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *