Sök
Stäng denna sökruta.

Hej Campylobacter!

Inte doktor House men väl en doktor berättade att det vi åkt på är en campylobacterinfektion. Jag har inte tränat sedan vi lämnade Playitas förra torsdagen. Sista cykelturen var med sällskapet ovan. Alex, Thomas, Tommy och Anders. En bra tur. Mycket bra sällskap. Men det känns som det är en evighet sedan. 

Campylobacterinfektion är enligt smittskyddslagen en allmänfarlig sjukdom och inträffade fall anmäls till smittskyddsläkaren i landstinget och till Smittskyddsinstitutet. Så jag är allmänfarlig i två veckor till. Vilket egentligen innebär att jag inte ska laga mat åt dig. Men annars smittar jag inte.

Tur att man har många intressen. Men nu saknar jag att få röra på kroppen. Försökte komma på positiva saker med att vara sjuk, förutom att man är så himla glad när man väl blir frisk. En av sakerna var att man efter en veckas magbacill ser mina magrutor. Sedan åt jag en pizza till middag och hembakta (av andra) scones till frukost så nu är ordningen återställd och magen som vanligt igen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Hej Campylobacter!

    1. Ja, ja, ja. Få mig inte att tro att det var något fel på mackorna. Det var i Dusseldorf bakterierna fanns. Det sätter jag min lördagspeng på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *