Sök
Stäng denna sökruta.

Listigt

Jag har fått en lista från Träningsglädje, bara att fylla i.

Vad har du druckit idag? Vatten. Dagens ovanliga är att jag inte druckit kaffe på en vecka pga. någon magbacill som jag åkte på på väg hem från berget ovan …

Vad var det senaste du åt? Lunch som bestod av rester. Indisk mat, grillad älg/vildsvinskött, ris, bea-sås och allt annat vi kunde hitta i kylen. Ute på altanen. Lycka.

Vad tränade du senast? Morgonlöpning på Playitas, sedan kom magbacillen... Drygt en vecka sedan.

Vad ska du träna nästa gång? Drömmer om en 3-timmars cykelrunda imorgon.

Mest underskattade mat? Palt. Det finaste man kan bjuda mig på. Potatispalt med knaperstekt fläsk, lingonsylt och smör. Ge mig glass till efterrätt och jag är lycklig.

Mest överskattade mat? Det var kul att kunna konstatera att jag och TräningsglädjeSara har samma. Kan kopiera hennes svar “Soppa. En soppa kräver ofta något till för att vara mättande. Typ bröd. Då kan man ju lika gärna skippa soppan och bara äta bröd.” Jag håller med!

Så tycker jag att barn ska äta: Glatt och naturligt. Jag vill att barn ska äta viltkött tillsammans med ekologiska grönsaker 🙂 I en drömvärld så lagar vi maten från grunden, men i vår vardag så händer det att både färdiga köttbullar och blodpudding hamnar på tallriken. Och det bekymrar mig inte det minsta. Det viktigaste är att de äter, och tycker det är en självklarhet att kroppen behöver energi för att kunna prestera vare sig det är på konståkningen eller i skolbänken.

Min inställning till piller och pulver är att man inte behöver någonting extra så länge som man äter bra. Men äter jag tillskott så vill jag att det ska vara så naturligt som möjligt. Jag vill förstå vad som står på burken.

Min respektive tränar ingenting säger han. Men jag känner inget större fysfenomen än honom. När han fick en cykel så cyklade han cirklar runt mig. Följer han med ut och springer så springer han runt mig och undrar om det är exakt så här sakta jag normalt springer. Men på allvar, så har han svårt att sitta still så allt från löpning och styrketräning till att han kajtar mycket.

Sommarträningsplaner: Jag ska ta mig till toppen på allt jag ser i sommar. Norseman hägrar i slutet av sommaren så jag ser cykling i berg, löpning i berg samt en massa öppetvattensimning framför mig. Som alltid blandat med styrka, fallskärmshoppning och en stor dos glädje.

Sommarplaner för 5 år sedan? För fem år sedan var jag gravid med Elis. Närmade mig 100 kilo sisådär vid den här tiden på året. I mitt huvud så skulle jag springa över sommarängarna så fort som han kom ut. I praktiken så njöt jag av en bra sommar med några fallskärmshopp mellan amningarna.

3 andra bloggar att skicka vidare listan till: Erika (för att jag vill veta vad du hade för planer för fem år sedan), Thomas (för att du ska svara på vad Alex tränar 😉 ) och Karin (för att jag dagligen är tacksam för att du inspirerat mig till min första Ironman) 

Och du, kommentera gärna och skriv ner din lista!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

0 reaktioner på ”Listigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *