Sök
Stäng denna sökruta.

Växla snabbt!

Under en träningstävling såg jag när Joel Vikner växlade mellan cykel och löpning. Eller såg och såg. Jag hann knappt fatta vad som hände. Jag såg honom komma på sin cykel och sedan blinkade jag och han var ute på löpningen. 

Så kändes det i alla fall. Så när det stod växlingsträning på schemat så tog jag med min kamera och filmade en Joelväxling. Se och njut. I slutet av filmen ser vi hur han fixat med sina skosnören så att det ska gå snabbt att växla, och hur cykelskorna är öppnade och fastsatta med ett liten gummisnodd i cykeln.

Lantto säger bara GOOOO VIKNER! Se till att du får bästa säsongen. Bilderna är tagna efter träningstävlingen på Playitas. Här bloggar Joel, han har precis tipsat om ett gäng simpass, så läs!

Här har jag skrivit om mina tankar kring växlingar, läs och tyck till.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *